Mushroom soup
TM6 TM5 TM31

Mushroom soup

3.2 (39 ocen)

Składniki

  • 100 g fresh field mushrooms
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
  • 40 g unsalted butter, cut into cubes
  • 30 g gluten free flour mix (see Tips)
  • 1000 g water
  • 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 dried bay leaf
  • 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
  • 50 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
  • fresh chives, finely chopped for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
549 kJ / 130.8 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
7.2 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Błonnik
2.1 g
Sód
892 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy