![Mushroom soup Mushroom soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A628C0F-7B76-412B-A9F1-73CB83035162/Derivates/FE33F276-1ACB-4FEF-A7B4-9FFD6C57843D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g fresh field mushrooms
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 40 g unsalted butter, cut into cubes
- 30 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 50 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 549 kJ / 130.8 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 892 mg
Alternatywne przepisy
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Cucumber soup
25 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Green goodness soup
10 min
Carrot and coriander soup
30 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Cream of mushroom soup
20 Min