![Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ceccd6fc-0722-41a1-8d26-a3aca109d47e/Derivates/5b8f0022-1d15-4a1d-8032-a5bef7e57c91.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
lub balsamic vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 938.1 mg
Alternatywne przepisy
Pancakes with Two Fillings
40 Min
Gluten-free Pain au Chocolat
6sa 15 dk
Louisiana Rice and Shrimp
25 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min
Chicken Pad Thai
20 min
Lamb Stew
50 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Curried Prawns with Rice
1 Std.