Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
gluten-free plain white flour (see tip)150 g
-
water840 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
red onions quartered100 g
-
tomatoes halved275 g
-
boneless lamb leg diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)150 g
-
vegetable oil plus extra for greasing25 g
-
spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)1
-
green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)1
-
potatoes peeled, diced (1 cm)180 g
-
tamari (see tip)20 g
-
balsamic vinegarChinese black vinegar (see tip)15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
938.1 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1374.3 kJ /
328.5 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 min
Chicken Tagine
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Cashew Chicken
45 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Stale Bread Lasagne
1 godz. 45 min
Venison and Potato Goulash
50 min