Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles

Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles

3.2 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • gluten-free plain white flour (see tip)
    150 g
  • water
    840 g
  • xanthan gum
    1 tsp
  • fine sea salt plus 1 tsp
    2 pinches
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    5 g
  • red onions quartered
    100 g
  • tomatoes halved
    275 g
  • boneless lamb leg diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
    150 g
  • vegetable oil plus extra for greasing
    25 g
  • spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
    1
  • green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
    1
  • potatoes peeled, diced (1 cm)
    180 g
  • tamari (see tip)
    20 g
  • Chinese black vinegar (see tip)
    15 g
    balsamic vinegar

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 328.5 kcal / 1374.3 kJ
Białko 13.4 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 43.3 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 938.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...