Urządzenia i Akcesoria
Macaroni Bake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
raw cashew nuts soaked overnight, drained100 g
-
water1100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt¾ tsp
-
sweet potatoes cut in pieces (3-4 cm)400 g
-
onions quartered then layers separated140 g
-
carrots sliced (1 cm)2
-
macaroni pasta350 g
-
garlic granules¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom-filled Buns
1 godz. 20 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Vegetable Stroganoff
30 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min