Urządzenia i Akcesoria
Macaroni Bake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
raw cashew nuts soaked overnight, drained100 g
-
water1100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt¾ tsp
-
sweet potatoes cut in pieces (3-4 cm)400 g
-
onions quartered then layers separated140 g
-
carrots sliced (1 cm)2
-
macaroni pasta350 g
-
garlic granules¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Sweet Potato Curry
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Quinoa Broth
35 min