Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 梅花肉 ,切丁(約1.5公分)
- 4 茶匙 鹽麴
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 50 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
- 50 克 四季豆 ,切丁(約1公分)
- 200 克 高湯
- 10 克 味醂
- 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2996.8 kJ / 717 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 87.6 g
- Tłuszcz
- 26.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 61.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 505.3 mg