Urządzenia i Akcesoria
酸辣雞肉青木瓜麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
青木瓜 去皮去籽,刨絲250 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
水500 克
-
雞胸肉 (約1副)250 克
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
新鮮香菜 取葉10 克
-
檸檬汁50 克
-
魚露40 克
-
糖30 克
-
米醋35 克
-
小番茄 切瓣50 克
-
無鹽烤花生 拍碎50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
248.1 mg
Białko
39.7 g
Kalorie
1799.5 kJ /
430.5 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
71 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬菜偽麵條
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan