涼拌雞絲寬粉

涼拌雞絲寬粉

4.4 17 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 雞胸肉 切片(順紋縱切、厚約1公分)
    350 克
  • 寬冬粉 泡軟後以剪刀剪段備用
    50 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    40 克
  • 冰水 (冰鎮用)
    800 克
醬汁
  • 白芝麻醬
    70 克
  • 40 克
  • 蒜頭
    35 克
  • 白醋
    30 克
  • 醬油
    20 克
  • 10 克
  • 麻辣油
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 小黃瓜 切絲
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 22.6 g
Kalorie 1810.9 kJ / 433.2 kcal
Tłuszcz 26.4 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...