Urządzenia i Akcesoria
薑香椰奶菠菜義大利麵 (TM6 & TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)150 克
-
薑油30 克
-
蘑菇 切片(約0.5公分)80 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)50 克
-
紅蔥頭 切塊(約2公分)20 克
-
椰奶80 克
-
菠菜 取葉,切段(約3公分)120 克
-
檸檬汁 (opcjonalnie) 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.8 g
Kalorie
2091.5 kJ /
500.4 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖‧薑料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan