豆渣香鬆

豆渣香鬆

3.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
1 完整食譜

Składniki

  • 海苔 剪小塊(約3公分)
    2 張
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 20 克
  • 25 克
  • 醬油
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 82.1 g
Kalorie 4423.8 kJ / 1058.3 kcal
Tłuszcz 52.1 g
Błonnik 34.3 g
Węglowodany 100.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...