Urządzenia i Akcesoria
鄉村蕃茄湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
洋蔥 (約1顆),切塊200 克
-
紅蘿蔔 切塊70 克
-
培根 切條狀 (詳見變化)100 克
-
橄欖油15 克
-
罐裝切碎番茄 (約1罐)400 克
-
番茄汁 (約1罐)340 克
-
水600 克
-
馬鈴薯 切塊(3公分)170 克
-
玉米筍 切丁(2公分)100 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
杏鮑菇 切小條(約2公分)80 克
-
羽衣甘藍 去梗切絲50 克
-
高麗菜 切丁100 克
-
帕瑪森起士粉, ,適量乾辣椒碎 (opcjonalnie)1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
264.1 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
984.7 kJ /
235.6 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
剩食活用術
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan