Urządzenia i Akcesoria
韭黃牛肉粉絲煲
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
200 克 火鍋牛肉片牛肉 切絲200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 大匙
-
蠔油2 大匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
韭黃 切段150 克
-
醬油1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
沙茶醬1 茶匙
-
水 需視情況多備一些150 克
-
寬粉條 以水沖洗至軟30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.887 g
Kalorie
1135 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
23.986 g
Błonnik
1.351 g
Węglowodany
5.987 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan