麻油雞湯包

麻油雞湯包

4.0 2 rating
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 個

Składniki

湯包皮
  • 40 克
  • ¼ 茶匙
  • 中筋麵粉
    90 克
內餡
  • 雞高湯
    50 克
  • 吉利丁粉
    1 茶匙
  • 去骨去皮雞腿肉 切丁
    200 克
  • 切碎
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 香油
    10 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 8 g
Kalorie 684.2 kJ / 163.7 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...