Urządzenia i Akcesoria
麻油雞湯包
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 個
Składniki
湯包皮
-
水40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉90 克
內餡
-
雞高湯50 克
-
吉利丁粉1 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 切丁200 克
-
薑 切碎10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油10 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
8 g
Kalorie
684.2 kJ /
163.7 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan