Wersje kompatybilne
Biscotti alle nocciole e fondente (senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di nocciole tostate
- 2 uova
- 150 g di zucchero
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 200 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 651.3 kJ / 155.7 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 7.9 mg
Alternatywne przepisy
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1 godz. 40 min
Torta di albumi al cioccolato
50 Min
Tortine alle carote
1h
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Crostata al cioccolato e burro di arachidi
7h 30min
Anelli cioccolato e mandorle
40 Min
Salame di cioccolato al caffè
3 godz. 30 min
Plumcake all'arancia
1h
Plumcake con frutta e verdura (riciclo)
50 Min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1 Std. 30 Min
Torta ricotta e cacao (senza glutine)
50 Min