Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 600 g de patata peladas y en rodajas de aprox. 1 cm
- 5 huevos
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 10 g de piñones
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 222 kJ / 53 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 18.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Coca de verduras
40 Min
Coca de verduras
30 Min
Hamburguesas de sepia
15min
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 Min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 godz. 30 min
Masa para cocas
1 Std.
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Torta de tomate (Comunidad Valenciana)
1 Std. 40 Min
Buñuelos de viento de calabaza
1 Std. 10 Min
Coca de llanda
40 Min
Ensaimadas individuales
9h