Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Räucherlachs, in Scheiben
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 500 g Sahne
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 963 kJ / 230 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roter Frischkäse
5 dk
Forellenmousse
5 dk
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Bloody Mary
10 dk
Paprika-Feta-Creme
10 dk
Lachscreme mit Endiviensalat
2 Std.
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 dk
Lachs-Dip
5 dk
Lachsaufstrich
5 dk
Hirten-Aufstrich
10 dk
Schafskäse-Creme
5 dk