Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Öl
- 2 Eigelb
- 10 g Senf
- 1 EL Zitronensaft
- 10 g Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 20 g Cognac
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 dk
Remoulade
10 dk
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 Min
Krabbencocktail
30 Min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 dk
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15 min
Scharfe Aioli
10 dk
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Vitello Tonnato
48h
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1 Std.
Aprikosen-Curry-Sauce
35 dk