Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Vanilleschote1
-
Zucker50 g
-
Milch kalt60 g
-
Sahne kalt180 g
-
Salz1 Prise
-
Eier2
-
Wasser kalt900 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
995 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zabaglione
15 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 godz. 10 min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 godz. 45 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Blitz-Cassata
20 min
Zitronen-Parfait
4 godz. 30 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.