Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Vanilleschote1
-
Zucker50 g
-
Milch kalt60 g
-
Sahne kalt180 g
-
Salz1 Prise
-
Eier2
-
Wasser kalt900 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
995 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Bayerische Creme
8 godz.
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Karamellcreme (Flan)
3 godz.
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Zabaglione
15 min