Urządzenia i Akcesoria
Crème caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
300 g de lait entier
-
3 œufs (53-63 g)
-
80 g de sucre en poudre
-
6 - 12 c. à café de caramel liquide (voir rubrique "Conseil(s)")
-
500 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63 mg
Białko
5 g
Kalorie
530 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Sorbet aux fruits
10 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pâte à chou
2 godz.
Pâte feuilletée express
2 godz.
Pâte brisée sucrée
1 godz. 50 min
Confiture à la fraise
1 godz. 5 min
Riz au lait
1 godz.
Crème dessert
15 min
Sauce béchamel
15 min