Urządzenia i Akcesoria
Crème caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
300 g de lait entier
-
3 œufs (53-63 g)
-
80 g de sucre en poudre
-
6 - 12 c. à café de caramel liquide (voir rubrique "Conseil(s)")
-
500 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63 mg
Białko
5 g
Kalorie
530 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Gâteau au citron
2 godz.
Gâteau au yaourt
1 godz. 40 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Ratatouille
40 min
Baguette
3 godz. 45 min
Mayonnaise
5 min
Confiture à la fraise
1 godz. 5 min
Riz au lait
1 godz.
Yaourt aux fruits rouges
12 godz. 20 min
Biscuits au beurre
50 min