Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchio di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pane a piacere, a pezzi ( 2 cm)
- 60 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di melone giallo a pezzi
- 60 g di rucola
- 100 g di cetriolo, sbucciato e a dadini (2 cm)
- 100 g di polpa di melone giallo a pezzi (4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1646 kJ / 393 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Caponata di mele
50 Min
Involtini di prosciutto
35 Min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 Min
Lasagna di pane carasau
25 Min
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20min
Insalata di patate alla greca
1 Std.
Insalata di anguria e finocchi
20min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 Std. 10 Min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Insalata di patate, ceci e spinaci
1 Std.
Uova alla greca
40 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min