Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pechuga de pollo sin piel en dados
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de pescado
- 300 g de fideos de fideuá
- 1 cucharadita de sal
- 16 langostinos crudos medianos pelados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2127 kJ / 509 kcal
- Białko
- 37.4 g
- Węglowodany
- 54.81 g
- Tłuszcz
- 15.55 g
- Błonnik
- 4.07 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guiso de patatas con magro
1h
Patatas guisadas con calamares
40min
Macarrones con atún
30min
Fideuá con carne
30min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 Min
Fideuá de pavo
30min
Arroz caldoso con especias
40min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Arroz a lo pobre
40min
Fideuá negra de calamares
45min
Fideuá con mejillones
50min
Fideuá de mariscos
45min