
Urządzenia i Akcesoria
Alitas de pollo al ajillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones
Składniki
-
25 g de dientes de ajo (con piel) ligeramente aplastados
-
60 g de aceite de oliva
-
1000 g de alitas de pollo cortadas en dos, salpimentadas
-
1 cucharadita de extracto de buey (Bovril®)
-
150 g de vino blanco
-
50 g de agua
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
547 kcal /
2289 kJ
Białko
46.73 g
Tłuszcz
38.65 g
Węglowodany
2.96 g
Błonnik
0.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En 30 minutos
81 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania