Alitas de pollo al ajillo

Alitas de pollo al ajillo

3.8 359 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 25 g de dientes de ajo (con piel) ligeramente aplastados
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1000 g de alitas de pollo cortadas en dos, salpimentadas
  • 1 cucharadita de extracto de buey (Bovril®)
  • 150 g de vino blanco
  • 50 g de agua

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 547 kcal / 2289 kJ
Białko 46.73 g
Tłuszcz 38.65 g
Węglowodany 2.96 g
Błonnik 0.26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...