Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz pork tenderloin, in slices (1 in. x ½ in.)
- 1 oz mirin
- 4 tsp soy sauce, divided
- 1 tsp vegetable oil
- white pepper, to taste
- 2 tbsp cornstarch
- 4 oz canned pineapple pieces, in juice, drained juice reserved
- ½ oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 oz rice vinegar
- 3 oz sugar
- 1 oz ketchup
- ½ tsp Worcestershire sauce
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz onion, in pieces (1 in.)
- sesame seeds, to garnish
- green onions, sliced, to taste, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 710 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Corn and Bacon Chowder
1 Std. 15 Min
Chicken and Dumplings
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Chicken Tetrazzini
40min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min