Urządzenia i Akcesoria
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
24 oz baby gold potatoes, whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)baby red potatoes whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)24 oz
-
water21 oz
-
oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)30 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chopped Onions
5 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 min
Peeler Warm Potato Salad
45 min
Long Rise Pizza
20 godz.
Teriyaki Chicken
1 godz.
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Cabbage
25 min
Steamed Scrambled Eggs
30 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min