Urządzenia i Akcesoria
One Pot Mac & Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen
Składniki
-
Pfefferkörner, bunt½ - ¾ TL
-
Muskatblüte¼ TL
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken80 g
-
Cheddar in Stücken80 g
-
Butter30 g
-
Weizenmehl, glatt20 g
-
Milch200 g
-
Wasser450 g
-
Salz1 TL
-
Worcestersauce1 EL
-
kurze Hartweizennudeln, getrocknet (z. B. Penne, Farfalle, Hörnchen)250 g
-
Senf, scharf1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 - 3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
28 g
Kalorie
2801 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pasta
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
One Pot Pasta
30 min
Knoblauchknochen
1 godz.
One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce
25 min
Kernölmayonnaise
10 min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 godz.
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Nasi Goreng mit Ei und Erdnusssauce
45 min
Gebackene Schinkenfleckerl
1 godz.
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1 godz. 40 min