Urządzenia i Akcesoria
Homemade nacho chips with cheese sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Nacho chips
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
polenta380 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
sea salt2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
olive oil140 g
-
full cream milk280 g
-
Worcestershire sauce1 tsp
Hot cheese sauce
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)180 g
-
salted butter50 g
-
plain flour50 g
-
full cream milk500 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
786.9 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
1918.2 kJ /
456.7 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Hash browns
40 min
Poached eggs
25 min
Traditional gravy
25 min
Pan pizza
30 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Curry ketchup
30 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
Gluten free barbecue sauce
50 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min