玉米筍炒青江菜

玉米筍炒青江菜

4.5 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 苦茶油
    10 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 玉米筍 切斜片(約1.5公分)
    100 克
  • 青江菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    80 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 242.8 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 324.9 kJ / 77.7 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 4198 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...