Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
準備食材
- 20 克 黃金蟲草花 ,乾燥的
- 4 個 乾香菇
- 1500 克 水
- 500 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,土雞肉,切塊
蟲草花香菇雞湯
- 1600 克 水
- 3 克 薑 ,切片
- ¾ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1166.3 kJ / 278.8 kcal
- Białko
- 20.9 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 557.6 mg