Urządzenia i Akcesoria
炒雞肉塊
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食譜
Składniki
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Sód
167 mg
Białko
59 g
Kalorie
1878 kJ /
449 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
基礎高溫料理
19 Przepisów
Tajwan
Tajwan