炒雞肉塊

炒雞肉塊

3.9 8 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食譜

Składniki

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Sód 167 mg
Białko 59 g
Kalorie 1878 kJ / 449 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...