Urządzenia i Akcesoria
麻油豬肉麵線
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 人份
Składniki
-
白芝麻油10 克
-
薑 切片10 克
-
豬肉 切片(約0.5公分)150 克
-
水300 克
-
米酒1 大匙
-
鹽 (依個人口味調整)¼ 茶匙
-
高麗菜 切塊(約2公分)30 克
-
熟竹筍 切薄片(大小約2公分)30 克
-
麵線70 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
33.8 g
Kalorie
2613.8 kJ /
625.2 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
54.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
剛剛好的獨享餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan