韓式辣雞

韓式辣雞

3.3 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 沙拉油
    10 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約2公分)
    400 克
  • 韓國辣椒醬
    2 大匙
  • 番茄醬
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 小黃瓜 切段(約2公分)
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 38.5 g
Kalorie 1623 kJ / 387 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...