Urządzenia i Akcesoria
XO醬蒸雞腿
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
XO醬2 大匙
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
乾香菇 泡軟,切片15 克
-
蠔油1 大匙
-
鹽1 小撮
-
糖1 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
米酒10 克
-
去骨雞腿排 切塊(4公分)400 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16 g
Kalorie
1156.8 kJ /
276.7 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan