Urządzenia i Akcesoria
米飯湯種麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
3 塊
Składniki
米飯湯種
-
白飯150 克
-
水30 克
主麵糰
-
牛奶50 克
-
糖1 茶匙
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些灑粉用220 克
-
全麥麵粉20 克
-
鹽¾ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
14.5 g
Kalorie
2009 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
80.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
米食萬歲
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan