Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les biscuits
- 100 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 100 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
- 250 g de farine de blé
- 50 g de poudre d'amande
Le décor
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 494.3 kJ / 118.3 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 3.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Goûters fondants au chocolat
1h
Biscuits poisson d'avril
55min
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Sablés façon sucettes
1h 30min
Biscuits aux amandes
55min
Biscuits pain d'épices
45 min
Sablés léopard
1 Std. 15 Min
Masque de carnaval
1 godz. 45 min
Sablés choco-coco
45 min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30min
Comme un biscuit BN®
1h 30min
Cookies double chocolat
1h 30min