南棗核桃糕

南棗核桃糕

4.8 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
750 克

Składniki

  • 核桃 大小為½核桃
    180 克
  • 南棗餡 (例如銘珍法國萊思克奶油棗泥餡)
    250 克
  • 45 克
  • 玉米粉
    3 大匙
  • 細砂糖
    115 克
  • 水麥芽
    160 克
  • 糯米粉 預先烤熟
    25 克
  • 無水奶油 切小塊
    25 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 750 克

Sód 134 mg
Białko 33.1 g
Kalorie 14675.5 kJ / 3510.5 kcal
Tłuszcz 167.6 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 54.3 g
Węglowodany 502.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...