Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Spinach and Peas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces (1 in.), plus extra shaved, to serve2 oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
onion in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock25 oz
-
vegetable stock cubes2
-
peas frozen5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
256.8 mg
Białko
13 g
Kalorie
2012.4 kJ /
481 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini and Bacon Risotto
35 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Vegetarian Chili
50 Min