Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.), to taste
- 2 oz honey
- 2 oz brown rice vinegar
- 1 ½ oz sesame oil
- 1 oz vegetable oil
- 1 oz soy sauce
- 1 pinch dried chili flakes (opcjonalnie)
- 9 oz red cabbage, cut into pieces
- 4 oz kale, tough stems removed, cut into pieces (2 in.)
- 1 carrot (approx. 4.5 oz), cut into pieces (1 in.)
- 1 red bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 1 yellow bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
- 3 spring onions, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- 5 ½ oz fresh edamame, shelled
- 3 ½ oz roasted peanuts, unsalted
- 1 oz sesame seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2133.7 kJ / 510 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 36.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 442.1 mg
Alternatywne przepisy
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Green Goddess Salad
10min
Asian Chopped Salad
20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Fish Tacos
45 min
Creamy Broccoli Salad
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min