Chopped Asian Salad

Chopped Asian Salad

4.8 282 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled, sliced (½ in.), to taste
    ½ - 1 oz
  • honey
    2 oz
  • brown rice vinegar
    2 oz
  • sesame oil
    1 ½ oz
  • vegetable oil
    1 oz
  • soy sauce
    1 oz
  • dried chili flakes (opcjonalnie)
    1 pinch
  • red cabbage cut into pieces
    9 oz
  • kale tough stems removed, cut into pieces (2 in.)
    4 oz
  • carrot (approx. 4.5 oz), cut into pieces (1 in.)
    1
  • red bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
    1
  • yellow bell pepper (approx. 4.5 oz), quartered
    1
  • spring onions cut into pieces (1 in.)
    3
  • fresh cilantro leaves plus extra to garnish
    ½ oz
  • fresh edamame, shelled
    5 ½ oz
  • roasted peanuts, unsalted
    3 ½ oz
  • sesame seeds
    1 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 510 kcal / 2133.7 kJ
Białko 16.1 g
Tłuszcz 36.6 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 10.7 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 442.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...