Urządzenia i Akcesoria
Onion Bhaji
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
18 pieces
Składniki
-
gram flour85 g
-
plain yoghurt50 g
-
large egg1
-
garam masala1 Tbsp
-
fenugreek leaves, dried1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
water35 g
-
onions large, thinly sliced (2 mm)300 g
-
vegetable oil for deep frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.1 g
Kalorie
274 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.
Cucumber and Mint Raita
25 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 godz. 30 min
Tikka Paste
1 godz.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Chapatis
1 godz. 30 min
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Peshwari Naans
2 godz.
Chicken Tikka
4 godz. 10 min
Chicken Saag
50 min