
Urządzenia i Akcesoria
Torta di pane, frutta e farina di castagne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 fette
Składniki
-
burro q.b.
-
farina q.b.
-
di mela a dadini (1 cm)150 g
-
di pera a dadini (1 cm)150 g
-
di succo di limone, spremuto fresco30 g
-
di zucchero150 g
-
di scorza di limone2 pezzi
-
di mollica di pane100 g
-
di farina di castagne100 g
-
di cacao amaro in polvere30 g
-
di latte150 g
-
uova4
-
di lievito in polvere per dolci (circa 12 g)1 bustina
-
di zucca a dadini (1 cm)100 g
-
zucchero a velo q.b.
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
164 kcal /
686.4 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
44.6 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A casa di nonna
5 Przepisów
Włochy
Włochy