Torta di pane, frutta e farina di castagne

Torta di pane, frutta e farina di castagne

2.9 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • farina q.b.
  • di mela a dadini (1 cm)
    150 g
  • di pera a dadini (1 cm)
    150 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    30 g
  • di zucchero
    150 g
  • di scorza di limone
    2 pezzi
  • di mollica di pane
    100 g
  • di farina di castagne
    100 g
  • di cacao amaro in polvere
    30 g
  • di latte
    150 g
  • uova
    4
  • di lievito in polvere per dolci (circa 12 g)
    1 bustina
  • di zucca a dadini (1 cm)
    100 g
  • zucchero a velo q.b.

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 164 kcal / 686.4 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 44.6 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...