Torta di pane, frutta e farina di castagne
TM5 TM6

Torta di pane, frutta e farina di castagne

2.7 (14 ocen)

Składniki

  • burro q.b.
  • farina q.b.
  • 150 g di mela a dadini (1 cm)
  • 150 g di pera a dadini (1 cm)
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 150 g di zucchero
  • 2 pezzi di scorza di limone
  • 100 g di mollica di pane
  • 100 g di farina di castagne
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 150 g di latte
  • 4 uova
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci (circa 12 g)
  • 100 g di zucca a dadini (1 cm)
  • zucchero a velo q.b.

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
686.4 kJ / 164 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
44.6 g
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy