Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Öl
- 50 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen (5 mm)
- 1 Rumpsteak (200 g), in Streifen (4-5 cm)
- 1 Zweig Rosmarin
- 120 g Cherry-Tomaten
- 40 g Kapernäpfel, eingelegt, abgetropft
- 70 g Rucola
- 1 Avocado, reif
- 30 g Walnusshälften
- 10 g Limettensaft
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1 Std. 25 Min
Salat mit gebratenem Hähnchen und Möhren
45 Min
Süßkartoffel-Hähnchen-Salat mit Radicchio
45 Min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1 Std.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Spargelsalat
20 Min
Garnelen-Gemüse-Salat
40 Min
Lachs mit Mozzarella-Mango-Tomaten-Salat
25 Min
Puten-Döner mit Petersiliendip
25 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min