Urządzenia i Akcesoria
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Pies
-
onions quartered50 g
-
olive oil10 g
-
lean beef steak mince broken in pieces200 g
-
shortcrust pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)1 sheet
-
red wine60 g
-
tomato ketchup1 Tbsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
frozen peas60 g
-
medium egg beaten1
Vegetables
-
water400 g
-
carrots cut in batons (1 cm)300 g
-
broccoli florets (small)300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
433 mg
Białko
20 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
34 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nachos with Chilli and Cheese
40 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Herbes de Provence
5 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 godz. 30 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.