![Braised Lamb Shanks Braised Lamb Shanks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7b2694ab-7d0d-4081-a1c7-580959933d9f/Derivates/6740768e-3d0f-48bb-966d-363a6a6c954e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Białko
- 77.2 g
- Węglowodany
- 17.8 g
- Tłuszcz
- 64.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1050.6 mg
Alternatywne przepisy
Beef Stroganoff
1h
Beef Goulash
2 Std. 45 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Shepherd's Pie
1h 40 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Sticky Chilli Beef
55 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1j 10 menit