Urządzenia i Akcesoria
Trauben-Thymian-Cooler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Trauben, rot und etwas mehr zum Garnieren740 g
-
Champagneressig oder ein anderer hochwertiger weißer Essig85 g
-
Zucker60 g
-
Thymian und etwas mehr zum Garnieren15 Zweige
-
Eiswürfel zum Servieren
-
Sekt trocken (à 750 g), gekühlt2 Flaschen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lieblingsrezepte
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rosmarin-Zitronen-Sauce
48 godz.
Ginger Basil Smash (alkoholfrei)
10 min
Limetten-Gin-Sorbet
10 godz. 20 min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 min
Sektcocktail Bellini
5 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Rhabarber-Minz-Cocktail
2 godz.
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 godz.
Zitronenbutter
5 min
Kürbisdip
1 godz.
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Basilikumeis
10 godz. 30 min