Erdäpfel-Sellerie-Püree

Erdäpfel-Sellerie-Püree

4.7 267 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)
    400 g
  • Sellerie geschält, in Stücken (2-3 cm)
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Milch
    260 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Erbsen, tiefgekühlt
    100 g
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 698 mg
Białko 7 g
Kalorie 1012 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...