海鮮鍋燒炒麵

海鮮鍋燒炒麵

3.8 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 乾香菇 泡軟切片
    10 克
  • 豬肉絲
    80 - 100 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    60 克
  • 高湯
    150 克
  • 醬油
    15 克
  • 鹽 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 草蝦仁 開背去腸泥
    100 克
  • 透抽 切圈
    100 克
  • 小白菜 切段(約5公分)
    80 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切圈
    1 枝
  • 白胡椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 鍋燒意麵 (約2顆)
    130 克
  • 烏醋
    1 大匙
  • 芹菜 取莖,切末
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 人份

Sód 2587.8 mg
Białko 54.4 g
Kalorie 3618.4 kJ / 626.4 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Błonnik 8.9 g
Tłuszcz nasycony 521.2 g
Węglowodany 58.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...