Urządzenia i Akcesoria
花膠燉雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
雞高湯800 克
-
嫩薑 切片15 克
-
花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣40 克
-
鈕扣菇 泡軟6 朵
-
黑棗 洗淨,瀝乾15 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水250 克
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
384.3 mg
Białko
24.6 g
Kalorie
773.8 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
236.1 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan