Urządzenia i Akcesoria
Wolf Herring Fish Dumplings
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
25 pieces
Składniki
-
wolf herring fish (ikan parang) flesh only (see tips)500 g
-
salt2 ½ tsp
-
baking soda¼ tsp
-
tapioca starch30 g
-
ice water200 g
-
wheat starch15 g
-
sugar1 ½ tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
dumpling wrappers25
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
297 mg
Białko
4 g
Kalorie
274 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Ginger Milk Curd
20min
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Kelantan Noodle Soup
40min
Curry Fish Head
Ninguna valoración
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
30min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Tumis
1h 10min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min