![Wolf Herring Fish Dumplings Wolf Herring Fish Dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3c2bfff-1b7a-464b-a530-b0de3c35bb76/Derivates/ac162acabecfa6fe54a025b0b06b3de10508abd9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wolf herring fish (ikan parang), flesh only (see tips)
- 2 ½ tsp salt
- ¼ tsp baking soda
- 30 g tapioca starch
- 200 g ice water
- 15 g wheat starch
- 1 ½ tsp sugar
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 25 dumpling wrappers
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 274 kJ / 65 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 297 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Paste Cakes
50 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Lemonade
5 min
Lemonade
5 min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 Std. 25 Min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Macaroni ABC Soup
55 min
Sambal Belacan
10p