Urządzenia i Akcesoria
Wolf Herring Fish Dumplings
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
25 pieces
Składniki
-
wolf herring fish (ikan parang) flesh only (see tips)500 g
-
salt2 ½ tsp
-
baking soda¼ tsp
-
tapioca starch30 g
-
ice water200 g
-
wheat starch15 g
-
sugar1 ½ tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
dumpling wrappers25
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
297 mg
Białko
4 g
Kalorie
274 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Curry Chicken Quiche
Brak ocen
Teochew Braised Mixed Platter
Brak ocen
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Brak ocen
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Brak ocen
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min
Crunchy Caramel Popcorn
2 godz. 15 min
Bee Hive Cake
2 godz. 50 min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Cempedak Cake
1 godz. 30 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen