Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Biryani di verdure
50min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Insalata di patate
8sa 45 dk
Insalata di verdure con marinata al lime
15 min
Poke-Bowl
35 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Riso casimiro
45min
Sformato di pasta
50min
Insalata di pasta
35 min
Gulasch di manzo
1 godz. 5 min
Budini al cocco al vapore
Brak ocen
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min