Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Stufato di maiale alla greca
Brak ocen
Condimento allo yogurt
5min
French Dressing
15 min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1h
Fastenwähe di Basilea
Brak ocen
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Knöpfli
50 Min
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Brak ocen
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Salsa french dressing
20min