Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crusca di spelta rinvenuta (con pezzo scottato)
- 120 g di farina integrale di spelta pura
- 180 g di acqua bollente
Impasto per il pane e finitura
- 300 g di farina di spelta pura, chiara, e un po' di più per formare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 200 g di acqua
- farina di spelta pura, chiara
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 23.1 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Panini per hamburger
1 godz. 45 min
Condimento allo yogurt
5min
Dado di pollo
Brak ocen
Risotto alla milanese
30 menit
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50 Min
Riso casimiro
45 Min
Panini integrali per hamburger
Brak ocen
Panpepato lucernese
55 min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane paesano
3 Std.
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Crêpe
1h 15min