Gulasch di manzo

Gulasch di manzo

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle a metà
    250 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di peperoni misti rossi e gialli, a pezzi (3 cm)
    300 g
  • di olio di oliva
    2 cucchiai
  • di scamone di manzo a cubetti (2 cm)
    700 g
  • di sale
    ¾ di cucchiaino
  • di farina
    2 cucchiai
  • di concentrato di pomodoro
    2 cucchiai
  • di paprica dolce
    1 ½ cucchiaio
  • di vino rosso
    200 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
    1 scatola
  • di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
    2 cubetti
  • patate, a pasta gialla densa di media grandezza, con la buccia
    8

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 489 kcal / 2057 kJ
Białko 45.4 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...