Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de ricotta
- 1 œuf
- farine de blé, pour le plan de travail
- 3 c. à café de sel
- l'eau, pour le faitout
- 40 g de beurre doux
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de chapelure (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2296 kJ / 549 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3u. 10min
Biscuits aquarium
1 Std. 45 Min
Roulé de pain
1 Std. 15 Min
Soupe miso aux légumes
30 Min
Mincemeat
25 Min
Lait d'or
10 Min
Mac and cheese à la menthe et aux petits pois
1h 5min
Chou farci au haddock
1 Std.
Quiche oignon-artichaut
1 godz. 35 min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min
Filets de merlan en papillote de poireau
45 Min
Soupe de lentilles vertes
35 Min