Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de ricotta
- 1 œuf
- farine de blé, pour le plan de travail
- 3 c. à café de sel
- l'eau, pour le faitout
- 40 g de beurre doux
- 50 g de sucre en poudre
- 30 g de chapelure (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2296 kJ / 549 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50min
Pain Brioché au Maïs en Crème (Métrique)
Brak ocen
Cachupa au porc et aux haricots
14 Std. 15 Min
Gnocchi aux orties
1 Std. 15 Min
Gâteau de semoule de maïs
50min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Soupe miso
40min
Boulettes au pain
50min
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1 Std. 20 Min
Gâteau au fromage, façon japonaise
1h 5min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1h 10min