Urządzenia i Akcesoria
Pierogis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
300 g de ricotta
-
1 œuf
-
farine de blé pour le plan de travail
-
3 c. à café de sel
-
eau pour le faitout
-
40 g de beurre doux
-
50 g de sucre en poudre
-
30 g de chapelure (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2296 kJ /
549 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spécialités du monde
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1 godz. 20 min
Fajitas
35 min
Yaourt aux figues et aux noix
13 godz. 30 min
Sirop de framboise
20 min
Coleslaw
15 min
Nouilles chinoises aux légumes variés
35 min
Chop suey aux gambas
1 godz.
Riz au curry de banane
45 min
Garbure au tofu
1 godz. 45 min
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1 godz. 45 min
Marrons au sirop
1 godz. 20 min
Burritos
50 min