Pane tipo ciabatta

Pane tipo ciabatta

3.3 4 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 pezzo

Składniki

Preimpasto per pane
  • ⅛ g di lievito fresco (2.5 g)
    ½ cucchiaino di lievito secco
  • 250 g di acqua
  • 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
  • 130 g di acqua
  • 15 g di sale
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sciroppo di malto d'orzo
    5 g di zucchero
  • 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 571 kcal / 2389 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 115.7 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...