Pane tipo ciabatta
TM6 TM5

Pane tipo ciabatta

3.3 (3 oceny)

Składniki

Preimpasto per pane

  • ⅛ g di lievito fresco (2.5 g)
    lub ½ cucchiaino di lievito secco
  • 250 g di acqua
  • 500 g di farina manitoba

Impasto del pane

  • 130 g di acqua
  • 15 g di sale
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sciroppo di malto d'orzo
    lub 5 g di zucchero
  • 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2389 kJ / 571 kcal
Białko
17.2 g
Węglowodany
115.7 g
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy